Terrängcup 2023

Ännu är det snö och vinter men så småningom smälter snön och det blir barmark och vår. Lika säkert som att våren kommer är att IK Falken ordnar en terräng cup för de som vill röra på sig och förbättra sin kondition. Första tillfället är vid Sursik 11.4 kl. 18.30 (anmälan från kl. 18.00) Bifogat vårens terrängcup program. Programmet delas denna vecka ut till varje elev i åk 1-6 samt till alla förskoleelever i Pedersöre.

Observera att i år finns det två olika alternativ att delta:

Alternativ 1 är att man samlas med andra på tisdagskvällarna kl. 18.30. Anmälan från kl. 18.00. Alla som deltar på tisdagskvällarna får ett överraskningspris.

Alternativ 2 är att man åker själv ut, springer och tar tid (ifall man vill) och sedan meddelar man ansvarspersonen via WhatsApp el. SMS om sitt namn/barnets namn,födelseår,sträcka och eventuell tid. Banan finns utmärkt hela veckan.

Välkommen med!

Eventuella ändringar och annan info meddelas på Facebook och Falkens hemsida.

Här hittar du HELA TERRÄNGCUP PROGRAMMET 2023

Lämna ett svar